String-art

Je begint met een kale plank, spijkers en draad en gaat naar huis met een echt draad-kunstwerk (string-art). Voorbeelden zijn aanwezig in het atelier, en natuurlijk mag je je eigen ontwerp/patroon gebruiken.

 

Je krijgt uitleg van Marij hoe je moet werken. Daarna ga je zelf aan de slag met de spijkers en het draad. Waar nodig zal Marij de helpende hand bieden.

 

Je kunt je inschrijven via het contactformulier.

 

 

Workshop:
uiltje
Workshop:

Glass-art

Maak zelf je kunstobject van een glazen fles. Eerst de fles voorzien van een basiskleur,

kies een motief en een verftechniek en ga aan de slag met decoreren. Het eindresultaat zal verbluffend zijn. Voorbeelden zijn aanwezig in het atelier, en natuurlijk mag je je eigen ontwerp/patroon gebruiken.

 

Je krijgt uitleg van Marij hoe je moet werken. Daarna ga je zelf aan de slag met het verven van de fles. Waar nodig zal Marij de helpende hand bieden.

 

Je kunt je inschrijven via het contactformulier.

 

 

Workshop:

Puntillismo 

Je maakt je eigen kunstwerk volgens de aloude aboriginal traditie. De aboriginals zijn de oorspronkelijke bewoners van Australië. Voor het versieren van doeken en allerhande andere zaken zoals boemerangs, serviesgoed maken zij gebruik van de “stippeltechniek’

 

Marij legt de techniek uit. Daarna ga je zelf aan de slag met verf op een doek, fles of steen. Voorbeelden zijn in het atelier aanwezig. Tijdens de workshop zal Marij, indien nodig, je helpen.

Vol trots ga je na de workshop naar huis met je eigen schilderij.

 

Je kunt je inschrijven via het contactformulier.

 

 

Workshop:

Macramé

Terug van weggeweest.

De hangplantjes kunnen weer voor het raam in een mooie, zelf geknoopte plantenhanger.

Begin met een bol touw, een potje en een houten ring en door middel van verschillende knooptechnieken maak je de plantenhanger. Het plantje mag je er thuis zelf inzetten.

Natuurlijk zijn andere toepassingen van macramé ook mogelijk, bijvoorbeeld om een fles of steen. Voorbeelden zijn in het atelier aanwezig.

 

Je kunt je inschrijven via het contactformulier.

 

 

Workshop:

Collages

Maak je eigen, persoonlijke collage. Kleur, sfeer en uitvoering bepaal je geheel naar eigen ontwerp. Op een ondergrond van hout of canvas ga je verven, plakken of timmeren. Het resultaat is een uniek kunstwerk. Voorbeelden zijn in het atelier aanwezig. Tijdens de workshop zal Marij, indien nodig, je helpen.

 

Je kunt je inschrijven via het contactformulier.

 

 

2015 © Kleurstralen | ontwerp en realisatie lmjwebdesign